Drangedal Sparebank stenger banklokalene for besøkende som et smittebegrensende tiltak i forbindelse med utbredelsen av koronaviruset.
Fra og med mandag 16. mars og inntil videre er dørene stengt for publikum. I de tilfeller det er nødvendig, vil avtale om besøk i banken kunne gjøres. Dette bør i størst mulig grad begrenses.

Bankens drift går ellers som normalt, og vi vil gjøre det vi kan for å hjelpe kundene via telefon, e-post og digitale kanaler.
Våre kontorer har mange kunder innom lokalet hver dag, og mange av de besøkende er også eldre kunder. Det betyr at vi må være ekstra bevisste i den situasjonen vi nå har med økende spredning av koronasmitte.
Hensikten med dette er todelt.
For det første ønsker banken å bidra til å redusere smittespredningen i samfunnet. Dette ikke minst av hensyn til særlig sårbare grupper som eldre og syke.
For det andre håper vi gjennom dette å begrense smittespredningen internt i banken på en slik måte at vi kan opprettholde tilnærmet normal drift over tid. Dette vil komme både kundene og lokalsamfunnet til gode.
Banken beklager de eventuelle ulemper dette vil kunne medføre, men håper på forståelse for beslutningen.

Kontakt oss på telefon 35 99 74 00 eller e-post: post@drangedalsparebank.no

Fra og med mandag 16. mars har vi utvidet vår telefonsupport på kundesenteret til å gjelde fra kl 09:00 - kl 15:30.